PIZZA SULTAN WESTMEERBEEK

PIZZA SULTAN WESTMEERBEEK Pizza Sultan

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Sultan Westmeerbeek. Meer weten? Ontdek meer

27 apr 2022 om 21:55 Snel geleverd en weer zeer lekker zoals altijd
24 apr 2022 om 22:13 Had broccoli gevraagd op men pizza maar was zeer weinig van te vinden. Ook was er bij de 2de pizza een zakje pikante olie gevraagd hetwelke ook niet aanwezig was. Dit keer was de tevredenheid onder peil!!!
13 apr 2022 om 8:33 Alles top zoals gewoonlijk
10 apr 2022 om 8:35 Heeeeeerlijk
27 mrt 2022 om 10:47 Het vet liep enorm uit de durum. Heb hem zelfs niet kunnen opeten. Echt overdreven. Overheerste alle andere smaken
16 jan 2022 om 18:50 Dobroski
16 jan 2022 om 0:51 De bezorgtijd ging over het uur. Hoewel de pizza lekker was zat er in het kapsalon een hele lange haar. Dan is de honger jammer genoeg over. We bestellen er dan vanaf nu ook niet meer.
15 jan 2022 om 21:01 De eerste keer dat ik niet tevreden was. Neem altijd dezelfde schotel met scampi maar was deze keer echt ondermaats.
10 jan 2022 om 0:31 Top!
2 jan 2022 om 20:50 Zeer lekker eten Alles dik in orde met de service
1 jan 2022 om 20:08 Super snel geleverd en lekker gegeten. Top!
23 dec 2021 om 20:23 We hadden 2 pizza bestelt de 2 de pizza was niet eens wat ik bestelt had en momenteel al 3de keer dat het fout was.de pizza wel opgegeten anders moest ik mss nog een uur wachten